[nectar_slider full_width=”true” overall_style=”classic” bg_animation=”none” slider_transition=”slide” caption_transition=”fade_in_from_bottom” button_sizing=”regular” location=”visie” slider_height=”700″]

Veel gebouwen lijken gedateerd, plekken en kansen blijven onbenut. In onze aanpak analyseren we de gebouwen en plekken en zoeken we de commerciële kans die in elk gebouw verscholen ligt. De combinatie van een sterk concept, functiemenging en eventueel het toevoegen van extra volume, is voor ons een essentieel uitgangspunt.

Wij beginnen niet bij sloop, maar bij een analyse van de mogelijkheden van het bestaande volume. Daarnaast kijken we op welke wijze het volume vergroot kan worden, dan wel de indeling meer praktisch kan worden gemaakt. Ook kijken we heel bewust naar het creëren van ontmoetingsruimten op plekken die anders lastig te verhuren zouden zijn. Deze ontmoetingsplekken bieden de gezelligheid en intimiteit die mensen zoeken.

Wij geloven hierbij in het mengen van verschillende functies als middel om een stedelijke omgeving toekomst te geven. Wij richten ons daarbij niet alleen op de monumentale parels in de stad, maar ook op vergeten of moeilijke plekken. Een gezonde mix van functies als wonen, winkels, onderwijs en werken maakt een buurt (weer) leefbaar en economisch sterk. Het mengen van functies binnen één gebouw geeft de kracht om een blijvende bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een buurt.

Vanuit deze visie willen wij door het ontwikkelen van vernieuwende vastgoedconcepten en -projecten een bijdrage leveren aan de stad van de toekomst. Van leegstaand vastgoed tot interessante plekken in een stedelijke omgeving. Wij werken daarbij vanuit de overtuiging dat de ontwikkeling van bestaand leegstaand vastgoed een impuls kan –en moet– geven aan (binnen)steden.

Daarnaast wil Wijngaarde, Beckers & Verhoeven, door het ontwikkelen van vernieuwende concepten en -projecten, een bijdrage leveren aan de stad van de toekomst. Wijngaarde, Beckers & Verhoeven is gespecialiseerd in strategisch advies en conceptontwikkeling voor de realisatie van incourant commercieel vastgoed en woningbouw in stedelijke gebieden en over stedelijke (her)ontwikkeling. Dit zijn vaak oude industriele complexen en gebouwen op lastige lokaties in een stedelijke omgeving (bijvoorbeeld, voormalige machinefabriek, voormalige munitiefabriek, oude scholen). Onze visie daarbij is dat een gezonde mix van wonen, leren en werken maakt een buurt leefbaar en economisch sterk kan maken. Wijngaarde, Beckers & Verhoeven maakt concrete plannen voor de ontwikkeling van en blijft vaak tot het einde betrokken bij de realisatie van de ontwikkelingsplannen. Bijvoorbeeld als projectdirecteur.